Profiel van maria Online

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: maria
Voornaam: Maria
Provincie: Groningen
Land: Nederland
Geboortedatum: 05-07-1956
Je bent zelf: Vrouw
Sociale status: Vaste relatie
Lengte (in cm): 172
Gewicht (in kg): 67
Plaats bericht:
Stem op maria:
Bezoekers: 56 bezoekers sinds 09-10-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hallo, Ik ben een vlotte, gezellige, gebonden bi-vrouw 60+ uit Groningen, goed figuur 172/67. Het lijkt mij heel leuk een leuke bi-vriendin te ontmoeten voor een spannend contact/vriendschap. Wie weet hebben wij een klik en kunnen we samen af en toe meer ruimte geven aan onze bi-gevoelens.

Mijn partner steunt dit, dus niks hoeft geheimzinnig. Leeftijd vind ik maar een getal, jonger of ouder heb ik geen probleem mee, je bent zo jong als je je voelt. Innerlijke schoonheid en een leuk karakter vind ik belangrijker dan het uiterlijk. Sexy, spannend, ondeugend is leuk, het kan ook zijn dat ik juist op je onzekerheid of verlegenheid val.

Liefst woon je niet bij mij in de straat maar ook niet aan de andere kant van het land. Hoe ik in het leven sta?
Vrolijk, optimistisch, levenslustig. Ik mis soms op seksueel vlak het ongecompliceerde van de 60/70er jaren. Geen moeilijk gedoe, het gewoon fijn met elkaar hebben. Niks moet en we doen alles wat goed voor ons voelt.

Voor de duidelijkheid, ik ben niet opzoek naar een relatie, ik heb al een partner. Heb jij een relatie, geen probleem, hoe je dat met je partner regelt heb ik geen oordeel over.

Voel je niet geremd te reageren. Spannend? Ja voor mij ook!
Links: Lesbiwinkel sponsor