Profiel van mrs-smile Online

Profielnaam: mrs-smile
Voornaam: Mrs
Stad: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-11-1967
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: life coach
Hobbies: fotografie,muziek,sauna,koken,dansen,vakantie/reizen,uitgaan/eten,enz
Lengte (in cm): 167
Gewicht (in kg): 78
Plaats bericht:
Bezoekers: 1257 bezoekers sinds 08-06-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Ik ben een Erotische Mrs ,werkt wel met pijn ,maar is niet de hoofd motto .Ik vind het fijn om met geest en lichaam te werken.Jij bent vrouw niet jonger als 35 ? en niet ouder als 50.
Je weet goed wat je echt wilt ,je bent van klasse en beschikt over enige niveau ......Ik zoek niets ,maar mocht ik haar tegen komen ,dan is ze van harte welkom.
Wil je chatten ,dan ben je open en eerlijk ,geen gelieg enz.
Alles wat niet vrouw is ,geen interesse ,bi vrouwen je moet wel verdomd goed weten wat je wilt ? Voor iets bijzonders.Kijkt voor uit de omgeving N-H ,Belgie nee bedankt.Kom niet voor rollenspellen,of praten over seks.eerst maar eens kennis maken.
Originele openingszinnen kan ik erg waarderen ,opening met Hoi ,Hai,Hey ,goede avond ,hoe is het met je reageer ik niet op .Net als op mensen die niet lezen ,en toch weten dat ik je afwijst ,proberen is dan ook zinloos ,je stoort zelfs.
Ik heb geen tijd voor mensen die alleen willen scoren.
Ben je negatief ,dan ga je gelijk op negeer .
Jammer dat er alleen vaak over seks gepraat moet worden ,sorry kinderen ben dat praten tijd erover wel voorbij,ben sowieso meer een doener .Dus kom je alleen maar halen ,lekker doorlopen ook .Beetje knap volk zit er vaak niet ,veel zitten in de knoop ,of zijn in de war ,hebben rare kuren ,hoop gecompliceerd ,en dat zoek ik zeker niet.Je moet een leuk leven hebben en stabiel zijn .En als ik heel eerlijk bent ook gelovig opgevoed .Hoe we dat samen invullen zal ik je dan vertellen.
Links: Lesbiwinkel sponsor