Profiel van mrs-smile Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: mrs-smile
Voornaam: Leukie
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-11-1967
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: life coach/fotografe,vrije kunst,jeugdwerker
Hobbies: fotografie,muziek,sauna,koken,dansen,vakantie/reizen,uitgaan/eten,enz
Lengte (in cm): 167
Gewicht (in kg): 78
Plaats bericht:
Stem op mrs-smile:
Bezoekers: 3171 bezoekers sinds 08-06-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Originele openingszinnen kan ik erg waarderen ,opening met Hoi ,Hai,Hey ,goede avond ,hoe is het met je reageer ik niet op.


Oud,maar wijs ...50 tinten grijs Dominant ,lief ,consequent,streng,kinky,passievol,gevoelig ,zorgzaam ,en empathische .Creatief ,ondernemend ,zelfstandig ,houd van het leven en is enorm ontwikkeld en veelzijdig .
Ik ben een bezig bijtje ,maar aanbid ook de rust .
Ik ben in de geest en gevoel net zo sterk ,daarom moet ik daarin ook wel in gevoed worden …..natuurlijk krijg je het ook van mij ,waardoor je veel meer kennis op zal doen .
Mijn zelfvertrouwen is toppie net als mijn zelfbeeld en eigenwaarden.Ben niet snel van stuk.
Ik mag graag lekker koken ,sauna pakken,genieten van de natuur en zee ,pak graag een terrasje ,bezoekt theaters,ik fotografeer graag,bioscopen,en ga af en toe naar festivals,hou namelijk erg van muziek en dansen .Liefde is bij mij de rode draad van mezelf ,kan er niet tegen als mensen negatief zijn ,of alleen maar klagen en niks daarvoor ondernemen om het dan beter te maken.Als je terecht klaagt ,of pijn of verdriet hebt ,ben ik er natuurlijk voor je ,maar aan een dood paard ga ik niet trekken ,met andere woorden energie in steken.
Ik ben spontaan ,vertrouw de mens ,dat je liegt zal een andere reden hebben,maar niet doen.
Ik ben openhartig ,eerlijk en recht door zee .Ik wil samen groeien met je, geen haastige klus ,ben niet op zoek naar een snelle wip .Ook ben ik niet op zoek naar een relatie in de vorm van samen wonen ,ieder zijn eigen plek houden ,ik heb ruimte nodig .Maar ga zeker voor iets bijzonders …..Ik noem het Mijn Parel .Dit in het kort over mij.

Ik ben op zoek naar …….tja dat is een lastige ,als zoveel mensen verschillende rollen aannemen,en alleen maar komen halen .Het is geven en nemen,en je geeft altijd meer dan je krijgt ,dus laat het in balans zijn .
Toch ga ik het proberen om haar te schetsen .
Ze is leuk ,lief .knap ,humor,spontaan,ondeugend ,empathische ,zorgzaam,kan lekker koken en houd er ook van …..
Ze is geen remi ,stalker,narcistische ,en andere eigenaardigheden ,die het daglicht niet kunnen verdragen .
Ik hou in het algemeen van slanke vrouwen ,kleur maakt me niet uit .Ik hou van verzorgde vrouwen ,en van vrouwen die me weten te verrassen …...mooi setje wat ze aan doen voor me.
Het aller liefst ga ik echt voor de volle lesbische dame ,tussen de 29 en 45 in .Hou van iets jonger …..Als je hieraan voldoet ,en je bent ook nog eens onderdanig ,of we zijn gelijkwaardig en hebben gewoon een leuke tijd met elkaar .Ik hebt ook niet altijd zin in het spelletje ,wil ook wel eens niks ,ook mezelf zijn .Maar wees gewoon jezelf.

Zoekt geen mannen,en bezette bi vrouwen.
Ook zoek ik geen T-girls, Transgenders enz hebt er niks mee.

Een leuke lesbische stel ,voor gezelligheid en seks,welkomZoekt niets ,kijkt graag naar parels van vrouwen .95% is niks voor mij ......

Alle negativiteit word genegeerd en geweerd,net als eigenbelang ,en alleen houden van jezelf .

Als je helemaal tot hier gekomen bent in dit verhaal heb je minimaal al een kus verdient.xxx die je bij deze al hebt gehad dan ,en niet nog eens komen halen .....
Links: Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Lesbiwinkel - Sexartikelen
  • 13:04 30 juli 2020
    Ze zei bedhartje tegen me!
  • 12:03 25 juni 2020
    Ze zei lekkertje tegen me!