Profiel van mrs-smile Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: mrs-smile
Voornaam: Mrs
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-11-1967
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: life coach
Hobbies: fotografie,muziek,sauna,koken,dansen,vakantie/reizen,uitgaan/eten,enz
Lengte (in cm): 167
Gewicht (in kg): 78
Plaats bericht:
Stem op mrs-smile:
Bezoekers: 2000 bezoekers sinds 08-06-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: NIET REAGEREN ALS HET NIET VAN TOEPASSING IS VOOR JOU !

Ik ben een Erotische lesbische Mrs ,werkt wel met pijn ,maar is niet de hoofd motto .Ik vind het fijn om met geest en lichaam te werken.Jij bent vrouw niet jonger als 30 en niet ouder als 50.Een leuke lesbische vriendin zonder bdsm is zeker ook welkom.
Ik ben happy single ,en dat blijft ook zo ,vriendin als aanvulling zou helemaal compleet zijn .Ieder zijn eigen ding blijven doen .Ik hou erg van fotografie en vooral de stijl Boudoir,Natuur,Tattoos , kinky,kids/portret/dieren en bijzondere plekken.Mjn favorieten fotografe is Raquel Ottens ,sluit me aan bij haar werkwijze,en kijk op vrouwen.

Ook ben ik wel eens Leukie in de chat heb 2 namen,vandaar die L erachter ,want ben namelijk geen 24/7 Mrs ,daar heb ik een te druk leven voor .En wil ook niet altijd Mrs zijn bedoelt voor bdsm ,ook heb ik zin en tijd in andere leuke dingen ,als je mijn aandacht maar weet vast te houden .Je krijgt eenmalig de kans om goed contact te leggen ,dus verpest je het ,dan doei.

Je weet goed wat je echt wilt ,je bent van klasse en beschikt over enige niveau ......Ik zoek niets ,maar mocht ik haar tegen komen ,dan is ze van harte welkom.
Ik besteed echt aandacht en tijd aan je ,dan verwacht ik ook dat je niet van half afgebakken werk houd ,weg lopen ,niks meer zeggen ,veel stiltes ,niet melden als je even wat moet doen ,en ik moet wachten .Ik wil je volle aandacht en dan geen andere gesprekken ,het is echt 1 op 1 .Je wilt toch genieten en leren ......Helaas ervaar ik veel chatruis ,miscommunicaties .Loop niet weg als het even moeilijk word ,ook zo hou je niet mijn aandacht ,He Joyce jij rende weg ,en liet me stikken .Dus beloof alleen dingen die je ook waar kan maken .

Haal even adem ,klik weg of lees door....grin

Wil je chatten ,dan ben je open en eerlijk ,geen gelieg enz.Ik lees goed door de regels ,en houd je altijd een spiegel voor ,dus wees je daar van bewust ,prik door je heen.Het is bekent dat mensen overal commentaar op hebben,en overal hun mening over hebben .Daar trek ik al me hele leven niks van aan ,want zeikers en betweters blijf je houden ,zijn net parasieten ,blijft ook terug komen.
Bemoei met je eigen zaken ,en ga niet lopen stoken of roddelen ,daar heb ik zo;n schurft hekel aan.

Alles wat niet vrouw is ,geen interesse ,bi vrouwen je moet wel verdomd goed weten wat je wilt ? Bi vrouwen zijn wel een onzekere groep,ik hoef geen geslachtsziekte van een bi ,en ook niet van een lesbische die het weer met bi vrouwen doet ,door gebrek aan beter .
Voor iets bijzonders.Kijkt voor uit de omgeving N-H het liefst ,Belgie nee bedankt.Kom niet voor rollenspellen,of praten over seks.eerst maar eens kennis maken.

Originele openingszinnen kan ik erg waarderen ,opening met Hoi ,Hai,Hey ,goede avond ,hoe is het met je reageer ik niet op .Net als op mensen die niet lezen ,en toch weten dat ik je afwijst ,proberen is dan ook zinloos ,je stoort zelfs.
Ik heb geen tijd voor mensen die alleen willen scoren en alleen komen halen ,hou niet van afwachtende dames,en die dames zich niet weten te vermaken zonder een ander.
Ben je negatief ,dan ga je gelijk op negeer ,net als narcisten,en vrouwen die alleen maar van zichzelf houden.

Jammer dat er alleen vaak over seks gepraat moet worden ,sorry kinderen ben dat praten erover wel voorbij,ben sowieso meer een doener .Dus kom je alleen maar halen ,lekker doorlopen ook .Beetje knap volk zit er vaak niet ,veel zitten in de knoop ,of zijn in de war ,hebben rare kuren ,hoop gecompliceerd ,en dat zoek ik zeker niet.Je moet een leuk leven hebben en stabiel zijn .En als ik heel eerlijk bent ook gelovig opgevoed,of in ieder geval normen en waarde kennen .Hoe we dat samen invullen zal ik je dan vertellen.Ik zoek geen relatie ,wel iets aparts,bijzonders,liefs,powerdames zakelijk,of ondernemend.En mooi als je creatief bent .

En nog even wat ,je hoeft niet te chatten met me ,is geen verplichting ,je mag ook gewoon doorlopen als ik niet bent wat je zoekt ,net zo goed dat je hier niet hoeft te wonen ,hoef je niet te chatten met me ,
Links: Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Lesbiwinkel - Sexartikelen