Profiel van mrs-smile Offline

Profielnaam: mrs-smile
Voornaam: Leukie
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-11-1967
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: life coach/fotografe,vrije kunst,jeugdwerker,filosoof
Hobbies: fotografie,muziek,sauna,koken,dansen,vakantie/reizen,uitgaan/eten,enz
Lengte (in cm): 167
Gewicht (in kg): 75
Bezoekers: 7923 bezoekers sinds 08-06-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: Begin je het gesprek met hoi,hai,hi ,hallo,hey enz daar reageer ik niet op ,dus wees origineel met je openingszin,neem aan dat je iets wilt.En hoe het gaat ,tja dooddoeners vraag ,alsof mensen dat even zeggen tegen je
Ik ben Leukie en Mrs op de chat ,daar log ik mee in .


Is hier voor de geestelijke/lichamelijke prikkel,bij klik misschien voor real.
Dus denk goed na wat je komt halen en brengen.Graag een beetje niveau en volwassenheid.Ik maak het echt niet mooier dan het is ,ik heb gewoon echt veel ervaring des levens ,sorry soms voor die kennis ,waardoor het gesprek soms lastig is of niet loopt.

Kijkt voor een leuke slanke goed uitziende vriendin/minnares ,voor af en toe .Alleen seks en plezier,diepgang ,spanning en misschien bdsm niets anders. Ieder zijn eigen leven ,maar dat moet wel gepaard gaan met vertrouwen.Wat daar uit voort vloeit is mee genomen.
Jij en Ik begrip,respect,vertrouwen,liefde passie ,niet oordelend .
Ik en jij uitstraling,lief,ondernemend,en creatief ,onderzoekend...en als je nog humor hebt die ik begrijpt hebt je een pluspunt,net als lekker kunnen koken ....
Ik en jij houden van veelzijdige gesprekken, graag met wat niveau,kennis en wetenschap .

Alleen single dames ongecompliceerd 29/50 heb een zwak voor jonger 29 ,ouder voor iets bijzonders,
Ik hou niet van wisselende contacten ,wens dat ook van jou.

Ben je aan het werk en ook hier ,ondervind ik daar hinder van svp liever dan niet reageren ,hou niet van stiltes en lang wachten op een antwoord,wil je chatten chat dan door.

Stellen en mannen niet welkom nu niet nooit niet,en blijf van de les dames af.Elke les dame die wel een stel zoekt is geen les.Les dames doen het namelijk niet met mannen.Transgirls goed dat je het gedaan hebt ,maar dat is niet mijn voorkeur ,stoor ook maar niet ,geen zin in
Bi vrouwen ,ow ja die hebben ook een filmpie gezien en denken gelijk lesbische gevoelens te hebben ,en in de praktijk geen van alle ervan waar kunnen maken .
Leuke bi single die geen wisselende contacten erop nahoud is natuurlijk ook welkom. Kinderen geen bezwaar, tenzij ze vreselijk ongemanierd zijn,daar heb ik geen zin in.
Ik kijkt uit naar een dame die binnen de straal van 100km,geen Belgie Hengelo Emmen Emerlo ,Twente enz.Het is namelijk fijn om zomaar ook aan te kunnen wippen.

Alles waar ik geen zin in hebt doe ik niet .....dus ik stuur een foto wanneer ik dat wil ,net als me naam ,vraag er niet om.
Ben fotografe ,dus de foto;s geven weer waar ik van hou ,en wat me voorkeuren zijn .En ja ik hou van erotische ,dat betekent geen seks ,maar sensueel ,gepassioneerd .
En nee ben niet op zoek naar snelle seks ,als ik me geef wil ik dat met me volle verstand doen en niet omdat iedereen maar hun kut achterna lopen.....Kortom Ik ben een Powervrouw ,in geest en gevoel. Dus daarom kom niet met onzin .SVP bouw het gesprek op ,hou niet van ordi,asso.

Behagen en Beminnen ................Mrs L
Links: Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Lesbiwinkel - Sexartikelen