Profiel van pansexualwoman Offline

Profielnaam: pansexualwoman
Voornaam: Pansexual woman
Stad: Mijdrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland
Geboortedatum: 15-06-1982
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Hobbies: https://www.budgetgaming.nl/profile/Wargirl007.html
Lengte (in cm): 159
Plaats bericht:
Bijzonderheden: Dit is een 100% real chatter
Bezoekers: 137 bezoekers sinds 05-01-2019
Wat valt er verder nog te vertellen?: IK BEN ONDER GEEN ENKEL BEDING OPZOEK NAAR MANNEN. En oh ja, de berichten van stellen negeer ik ook. Om jullie vraag te beantwoorden, ja onderstaande trio’s heb ik al gedaan en is dus niet interessant meer.
M/V, M/M/V, V/V/V, V/V/V/M, V/TS/TS.


Ik ben een wat curvy, getinte, single wat stoerdere vrouw van 36 en ben op korte termijn opzoek naar een fijn seks contact met een vrouw. Het kan zijn dat onze afspraak gewoon eenmalig is, omdat ik nu gewoon zin heb in een vrouw. Tenzij het ons allebei bevalt, dan graag voor vaker.

Zelf ben ik panseksueel, de afgelopen jaren heb ik veel seksueel contact gehad met shemale’s/Tgirls. En zo af en toe een man. Even heel plat gezegd, ik ben niet opzoek naar een (koffie) date/relatie met een vrouw. Ik doe alleen een sexdate met een vrouw.

Meestal als ik een vrouw zoek, dan boek ik een dvp. Ik ben bekend met deze branche, ik heb vaker een dvp geboekt via bureaus en dames die zelfstandig werken met vergunning. Ook heb ik voorheen ook gewoon de buurten in Amsterdam en Den Haag bezocht.

Je hoort het bovenstaande niet vaak misschien, maar ik vind dat vrouwen evenveel recht op plezier op deze manier als mannen, toch? Alleen ik ben er gewoon open over dat ik dit doe.

Ik val zelf op vrouwelijke, curvy/volslanke, dames( vanaf 23 tot 36 jaar ). Het is prettig dat je net als ik al ervaring hebt met een vrouw 1 op 1. Mocht first timer zijn, dan is dat ook prima.
Helaas val ik niet op donkere dames of dames die veel ouder zijn dan ik.
Oh ja, ik drink zelf geen alcohol en stel het op prijs als jij dat ook niet doet. Roken doe ik ook niet, maar als jij dat wel doet, dan is dat prima.


Dus ben jij die lieve Nederlands sprekende, goed verzorgde, netjes (intiem) geschoren dame. Uiteraard willen we elkaar eerst zien voordat we afspreken, ik heb drie apps op mijn telefoon. Via deze apps hoef je me nog niet je nummer te geven. Of je kunt me videobellen.
Links: Lesbiwinkel sponsor
Foto's