Profiel van ramona Offline

Score: (Nog geen stemmen)
Profielnaam: ramona
Voornaam: Ramona
Stad: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 03-03-1956
Je bent zelf: Vrouw
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Getrouwd
Beroep: geen
Hobbies: muziek, film, reizen enz.
Lengte (in cm): 178
Gewicht (in kg): 98
Plaats bericht:
Stem op ramona:
Bezoekers: 1284 bezoekers sinds 18-07-2021
Wat valt er verder nog te vertellen?: Hi lieve kijkers,

Ik - heel soms wij samen - kijk(en) voor een erg leuk en vooral spannend contact met een lieve vriendin (onderdanig of switch) tot zo ongeveer 60 jaar.

Overige info..

Ik ben Ramona (Ramona is mijn 2e naam plus een a) crossdresser en ben inmiddels 66 jaar - voel mijzelf niet zo en sta nog volop in het leven. Ik ben getrouwd met Arianne (57 jaar) - zij is een postop-TG die ik al sinds 1994 ken. Qua karakter kan ik soms aardig dominant zijn en schaam mijzelf ook niet voor mijn onderdanige kant. Tevens ben ik ook lekker bi (-gevoelig) richting vrouwen.

Sinds mei 2020 ben ik begonnen met crossdressen omdat het mij altijd ontzettendaangetrokken aangetrokken heeft, dus ja dan moest het eigenlijk gewoon!. Ik overhaast niets - soms wel een beetje - dus doe het aardig rustig aan, zeg zo ongeveer 90 % van de week nu.

Ik ben begonnen met kousen - af en toe ook een panty -waarbij ik dol ben op zwart. Wat later met leuke korte rokjes, idem jurkjes en lingerie erbij. Schoenen en laarzen waren mijn volgende stap, al heb ik best nog veel moeite om goed te kunnen lopen op een 'hakje' van 8 cm of hoger, op wat lagere hakjes gaat het prima en tevens ben ook dol op op leuke gekleurde - wit, gele en lichtblauwe - sneakers.

Ik vind het gevoel als ik dit zo aan heb gewoon heerlijk en geeft me ook gelijk een soort van vrijheid en loop er vaak zo een hele dag thuis mee rond waarbij Ramona dan ook mijn naam is, maar tevens besef ik ook wel dat ik er nooit super vrouwelijk uit zal zien. Ik ben vrij stevig gebouwd, maar ik hoor wel vaak dat ik - erg - mooie benen heb vooral met zwarte kousen of panty's aan hihihi.
Qua borsten heb ik - vanwege mijn figuur ook - een aardige A- of zelfs een B-cupje en momenteel heb ik 3 pruiken, 1 blonde en een met mooie donkere krullen en een met wat lichtere, deze laatste is heel erg mijn favoriet nu, zit gewoon erg lekker en staat me erg mooi ook vind ik.

Arianne is heel goed op de hoogte van mijn bezigheden als Ramona en helpt mij er soms ook mee, ze koopt ook af en toe wat dingetjes voor me zoals foundation en make-up maar houdt zich verder op de achtergrond met betrekking tot mijn bezigheden (wat je ook wel spel- en spelen mag noemen hihihi). Onze relatie is vanaf onze 1e dag erg open en vrij en wij kennen ook geen geheimen voor elkaar, zo kan ik ook een erg leuk iemand - een klikje moet er wel zijn dan hihihi - ook thuis bij ons ontvangen.

Wat ik eigenlijk verder nog méér wil laat ik ook een beetje op me af komen en zeg in principe altijd nooit nooit.. maar ik zou wel erg graag een vast contact met een vrouw (zusje) willen hebben, niet voor een dagelijks iets maar voor af en toe met een aardig leuke regelmaat ahumm hihihi.

Eigenlijk ben ik nu heel erg benieuwd naar jullie reacties, ideetjes, tips enz. enz., dus laat me maar horen!

Liefs en knuffels alvast van mij..

Ramona

update: juni 2021

update 24 juni:
Ramona maakt momenteel erg flinke sprongen vind ik, zo kan ik nu eindelijk vrij goed op een hakje - een leuke zwarte pump met een hakje van 5 cm - lopen. Heerlijk dit alles, ik voel mijzelf nu ook steeds meer en meer Ramona en vraag me weleens af waar is het einde of juist niet.. hihihi

update 10 juli
Zoals ik reeds eerder gezegd heb moest mijn vrouw erg aan mij wennen. Ik overviel haar er best mee en ja achteraf vertelde ze me ook dat ze haar eigen voorgeschiedenis ook weer in flitsen voorbij zag komen.
Maar goed, wij gingen - met onze 2 honden - dus een weekje geleden er even een weekje tussenuit. We hadden een leuk huisje in de Achterhoek gehuurd en al wat plannen gemaakt wat we zouden gaan doen in die week. Onder andere met de honden leuke speelplekker buiten opzoeken maar ook 'even' Duitsland induiken (ook voor de benzine he hihihi) en daar kwamen we toch ook een paar leuke winkels tegen met make-up, kleding enz. Nu ben ik niet zo van in winkels zijn dus vermaakte ik mijzelf in die tijd wel buiten vaak.
Bij terugkomst in ons vakantiehuis - na even lekker relaxed buiten zitten met een drankje - wierp ze mij een paar zakken met inhoud toe. Ik was compleet verrast, er zat veel make-up bij maar ook leuke kleding en lingerie (en eigenlijk had ik dit niet verwacht van haar). Maar goed, ik ben gauw het een en ander gaan passen en het merendeel past me ook erg goed en stond me super, terwijl ze me goedkeurend stond te bekijken. Na uitgepast te zijn enz. zei ze me dat dit handig kon zijn voor verderop in de week.. Oeff ik werd al nieuwsgieriger maar ze zei me verder niets, totdat de woensdag aanbrak, ik moest me van haar helemaal poetsen en doen wat ze me zei, zo gedaan dus.. dat werd dus ook knuffelen daarna met de opmerking erbij 'morgen gaan we verder'.
De volgende dag dus, ze had een leuk hoekje een beetje gezelliger gemaakt en ik moest maar wat uitzoeken om aan te trekken, zo gezegd zo gedaan dus. Ik heb diverse leuke dingetjes aangetrokken en zij maar klikken met haar camera. Ik vind mijzelf niet zo fotogeniek, maar probeerde er het beste van te maken. Bij thuiskomst bleek dat ze meer dan 200 foto's van me gemaakt had, maar het overgrote deel viel best tegen, uiteindelijk bleven er zo'n 25 aardige foto's (volgens mij) over. Nog wat na-babbelen met haar en we hebben gelijk onze afspraken nog beter op en met elkaar afgesteld.
Ik ben heel erg benieuwd naar de volgende sessie al.. (en.. dankjewel Arianne!)

update 14 juli
De afgelopen dagen heb ik ontzettend veel nieuwe kleding - best wel koopjes ook hihihi - binnen gekregen. Wat leuke rokjes (korte en lange), jurkjes (voor de zomer en ook sommige voor wat later), blousjes, korte broekjes, lingerie, make-up en heerlijke geurtjes.
Ppff best wel veel eigenlijk, ik ben momenteel ook flink aan het passen en combineren en ik vind het super heerlijk. Ben af en toe ook nog wel best verbaasd hihihi

update 12 februari 2022
De afgelopen maanden zijn voor mij vrij rustig geweest maar niet negatief gezien. Alles is nu aardig goed op z'n plaatsje gevallen (letterlijk en figuurlijk) en.. ik ben er nog steeds ontzettend happy mee! Een pruik zet ik af en toe op, maar vind zo'n ding nog steeds erg warm en gaat vaak kriebelen ook, make-up lukt aardig al heb ik dat niet elke dag op en op hakken lopen vind ik nog steeds killing. Verder is mij ook vrij aardig duidelijk geworden wat ik nu wel en niet wil, ik wil wel daten maar niet a-la-minute oftewel er moet wel iets zijn zoals een erg leuk goed klikje. Mannen alleen trekken mij niet aan, met zusjes en stellen kan er nog wel iets leuks gebeuren en met vrouwen, ja dat is voor mij toch wel je van het! Wil je hierover wat meer van mij weten, vraag het mij gewoon!

Liefs, Ramona
Links: Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Lesbiwinkel - Sexartikelen
Vrienden