Toen ik zeker wist dat ik lesbienne was.

De dag dat ik met die mooie vrouw naar bed ging was de dag dat ik echt zeker wist dat ik lesbienne was. Ik ben 34 jaar oud maar toen was ik pas 20 en ik had nog heel veel dingen die ik wilde doen. En er was iets waar ik maar niet uit leek te komen. Was ik nou iemand die op mannen, vrouwen of beiden viel? Ik was veel aan het experimenteren in die tijd en geloof mij, dat was echt geweldig om te doen.

Ik heb verhalen die je haast niet zult geloven, zo enorm geil als ze zijn. maar goed, nu wil ik even vertellen over de keer dat ik dus echt kon concluderen dat ik op vrouwen val en niets anders. Het was een mooie dag die dag en we waren al een tijdje met elkaar aan het omgaan. We hadden alleen het bed nog niet met elkaar gedeeld, maar daar zou die dag verandering in komen. We hadden wat leuk in de stad gehangen, beetje gedronken en gegeten, wat shoppen gedaan, je weet hoe zo’n dag kan gaan. heel ontspannen kwamen we zo halverwege de middag bij haar thuis aan en we zetten alle tassen van het shoppen even neer.

Ik was nog wat in een tas aan het rommelen, omdat ik mijn telefoon in die tas had gedaan. Toen ik weer rechtop stond en mij omdraaide, zag ik haar staan. Helemaal naakt en met haar benen wijd uit elkaar. Ze zoog op een vinger, die ze vervolgens tussen haar borsten door naar haar buik liet glijden en  waarna ze met haar kutje begon te spelen. Ja, ik werd daar heel erg opgewonden van, dat kan ik wel beamen, dat was ook niet zo heel erg moeilijk aangezien zij een lust voor het oog was. Ik ging naar een stoel en ging daar zitten en wreef ondertussen over mijn kruis, door mijn broek heen. Ik was enorm geil aan het worden.

Ze kwam naar mij toe en begon met haar kutje over mijn benen te schuren. Ik voelde die schaamlippen langs mijn benen gaan en het was heel erg opwindend haar naakt zo dicht bij mij te hebben. Ik kon ieder moment doen waar ik zin in had maar ik besloot alles aan haar over te laten. Zij was degene die het initiatief had genomen. De stoel waarin ik zat kon achterover kiepen en dat wist ik en dus deed ik dat, om te zien wat zij ging doen. De lesbienne waarmee ik aan het daten was klom nu op de stoel, draaide haar achterwerk mijn kant op om zo de balans te kunnen houden en zette haar heerlijke kutje op mijn mond.

Ik bedacht mij geen seconde en stak mijn tong uit en begon aan dat mooie gezwollen klitje te likken, dat zo uitdagend voor mijn neus hing. Ik wilde die geile slet proeven. Eindelijk was mijn tong bezig om dat mooie poesje eens flink de waarheid te vertellen, maar dan met mijn tong en niet met woorden. Ik likte en gebruikte mijn handen om haar mooie schaamlippen van elkaar te drukken. De kut ging open en mijn tong ging naar binnen. Het voelde zo ongelooflijk lekker aan, ze proefde zo intens, op dat moment wist ik voor mijzelf dat daar geen enkele lul tegenop kon boksen.

Ik wist nu ook waarom mannen zo gek op kutjes zijn. Ik was heftig aan het likken, maakte mijn tong hard en drukte hem diep in haar spleetje, terwijl ik haar kutje met mijn vingers aan het bewerken was. De meid was heel erg lenig en stond zo, dat ze mijn broek open kon maken en zo met haar hand in mijn slipje kon gaan. Zij vingerde mij, ik was dat sappige kutje hard aan het likken en het duurde dan ook niet uitzonderlijk lang, mede door de opgebouwde spanning van het moment, dat we allebei klaar gingen komen.

Ik proefde haar sappen op mijn tong en slikte het heerlijke elixir door en genoot, puur en alleen al van die intense smaak die ik nooit meer zal vergeten. Na dat moment met elkaar, wat voelde als een eeuwigheid maar hooguit tien minuten tot een kwartier duurde, hielp mij in te zien dat ik alleen met vrouwen kan genieten. Begrijp mij goed, een pik voelt heel lekker aan hoor, maar het is zo jammer dat er een man aan vast zit.

Maar zo heeft dus die vrouw mij laten inzien dat ik echt lesbisch ben en geen mannen meer hoef, niet op erotisch gebied, maar wel als vrienden, hoewel de meesten van hen dan denken dat ze meer eruit kunnen halen en dat is toch echt niet het geval. Ik geniet van de aandacht van mannen, dat is ook iets wat ik wel toe wil geven en soms speel ik met ze om iets voor elkaar te krijgen of om ze gewoon een beetje te plagen. Maar uiteindelijk is het zo dat ik alleen met vrouwen naar bed wil en een relatie met dames aan wil gaan.

De lesbienne van dit verhaal, daar ben ik nog twee jaar mee samen geweest.  Het was een heel erg fijne, intense en passievolle relatie waar ik en zij overigens ook heel erg van genoten heb. We zijn nog steeds vrienden, ook al zien we elkaar niet iedere week of elke maand, we komen bij elkaar en het klikt. Inmiddels heb ik een vaste relatie, maar heel af en toe denk ik wel eens hoe het nu zou zijn om met die lesbienne naar bed te gaan. Helemaal nu ik een wereld aan ervaring heb als het om vrouwen gaat. Wie weet, misschien kom ik daar ooit nog eens achter. Het fantaseren over het hele gebeuren is al opwindend genoeg.

4279 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.