Yoga daar bleek ik niet voor geschikt.

Na de verhuizing zat ik maar een beetje lusteloos op de bank. Mijn man zei dat ik een hobby moest gaan zoeken. Hij had wel gelijk maar ik kon me er maar niet tot zetten. We waren verhuisd voor de nieuwe baan van mijn man en ik moest daarvoor mijn baan opgeven. We hadden het zeker niet slecht want mijn man verdiende nu genoeg maar ik had wel alles moeten achterlaten. Met mijn vriendinnen Skypte ik nog wel eens en af en toe gingen we nog wel eens naar familie maar dit was meer dan twee uur rijden. Door de week zat ik maar een beetje thuis en tot overmaat van ramp maakte mijn man ook nog eens erg lange dagen. Soms kwam hij pas na acht uur ’s avonds thuis en ik verveelde mij dan ook enorm. Toen hij wederom weer laat thuiskwam op een avond zei hij goed nieuws te hebben. Een collega die had een vrouw die aan yoga deed. Het zou haar leuk lijken om dit samen te doen met iemand en mijn man dacht dit wel iets voor mij zou zijn aangezien ik voor de verhuizing altijd aan fitness deed. Eigenlijk wilde ik hem wel vertellen dat fitness en yoga compleet andere dingen waren maar ik liet het er maar bij omdat het mij wel leuk leek om weer iets te gaan doen.

Twee dagen later ging ik dan ook naar de vrouw van de collega van mijn man. Ze bleek Patricia te heten en het was een aardige vrouw. Ze had haar yoga-outfit al aan en daar werd ik wel een beetje jaloers op want ze had een heerlijk lichaam. Normaal keek ik niet naar vrouwen maar dit was iets wat niet te missen was. Patricia nodigde mij uit om eerst een kopje koffie te drinken en we gingen naar binnen. Ook zei bleek een man te hebben die veel werkte en veel van haar vriendinnen werkten overdag waardoor ze ook maar een beetje thuis zat. Wat dat betreft hadden we een band. Toen ik vroeg of we niet een keer weg moesten naar de yoga keek ze verbaasd en zei ze dat we bij haar thuis de yoga gingen doen. Dit had ik niet verwacht en ik zei dan ook dat ik hier geen enkele ervaring met had. Volgens haar hoefde ik nergens bang voor te zijn en ze zou mij wel helpen. Ik kleedde mij om maar viel wel compleet uit de toon bij Patricia. Ik had een trainingspak aan en zij droeg een strak pakje aan wat precies om haar lichaam paste.

We liepen naar een lege kamer waar twee matjes lagen. Patricia wees mij naar een mat en ging zelf op een mat naast mij zitten. We begonnen rustig volgens Patricia maar daar had ik al moeite mee. Het bewegen ging mij moeilijk af en Patricia leek wel een slang want zo lenig was ze. Op een bepaald moment ging ik er dan ook maar bij zitten en keek ik naar haar. Toen Patricia dit zag lachte ze en liep ze naar mij toe. Er kwam een arm om mij heen en ze liet mij weten dat ze mij wel zou helpen. Mijn trainingspak dat vond ze maar niets en dat moest uit. Daarop moest ik lachen want ik had er alleen maar een slipje en beha onder aan. Patricia vond dit geen probleem want we waren vrouwen onder elkaar. Zonder trainingspak kon ik vrijer bewegen en de volgende keer kon ik wel een pakje meenemen wat meer geschikt was voor yoga. Dit vond ik wel een beetje vreemd maar ik trok mijn trainingspak uit en legde dit in de hoek van de kamer. Meteen liet Patricia weten dat ze wel had gedacht dat er een prachtig lichaam onder dat ruim zittende trainingspak zou zitten.

Om maar beleefd te blijven maakte ik ook een opmerking dat zij ook een prachtig lichaam had in haar outfit waar ze mij bedankte. Ze kwam naast mij zitten en pakte mij bij de hand, deze zetten ze op de grond. Daarop trok ze mijn billen omhoog en ik moest proberen steeds een stukje hoger te komen. Dit lukte maar met moeite, ook zat Patricia steeds nog achter mij tegen mijn billen aan te kijken. ‘Weet je dat je eigenlijk een prachtige kont hebt’, liet Patricia weten. Ineens voelde ik ook een hand langs mijn billen glijden. ‘Echt prachtig hoor’, zei ze. Daarop voelde ik mij wel een beetje ongemakkelijk. Daarop zei Patrica woorden die ik nooit meer zou vergeten. Misschien was yoga wel niet zo geschikt en was er wel een andere manier van bewegen die mij beter zou gaan bevallen. Toen keek ik haar verbaasd aan vroeg ik wat dit dan was.

Zonder iets te zeggen begon Patricia mijn lichaam te betasten en begon ze mij in de nek te zoenen. Eerst werd ik boos want ik wist totaal niet wat er aan de hand was. Patricia ging echter door en ik vond het ook wel lekker. Daarop schrok ik toch weer want ik had het nog nooit met een vrouw gedaan en ik had daar zelfs nog nooit over nagedacht. Toch liet ik haar maar begaan en ik voelde haar tong over het bovenste gedeelte van mijn lichaam. Dit was een geweldig gevoel. Ze begon mij al snel daarna te zoenen en ik voelde hoe onze beide tongen elkaar raakten. Mijn poesje werd ook steeds natter en de hand van Patricia gleed naar beneden om dit te voelen. ‘Dit moet ik proeven’, zei ze op een zwoele manier. Het tegenstribbelen was helemaal weg en ik ging op mijn rug op de yogamat liggen en liet het maar gebeuren. Haar tong ging langs mijn schaamstreek en over mijn lipjes. Mijn man had mij vaak gebeft maar nog nooit op een manier zoals zij dit deed. Toen ze ook nog met haar tong zachtjes bij mij naar binnen ging kreeg ik al een orgasme. ‘Jij stoute meid!’, hoor ik Patricia zeggen. Vervolgens probeerde ik haar ook te likken maar ik betwijfel of ze dat de eerste keer wel zo lekker vond. We hebben toen nog wel twee uur met elkaar gespeeld en ik heb meerdere orgasmes gekregen. Het was een heerlijk gevoel waar ik geen genoeg van kon krijgen. Toen mijn man ’s avonds thuis kwam en vroeg of het leuk was bij Patricia knikte ik alleen maar en zei ik hem dan ik volgende week weer zou gaan. Na die dag begon ik mijn vriendinnen ineens een stuk minder te missen.

4276 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.