Lesbische meid doet het met haar bi buurvrouw.

Sinds een jaar of drie heb ik nieuwe buren. Ze zijn heel lief, het is een gezinnetje en ze zijn heel leuk om mee om te gaan. Ik heb stiekem een oogje op mijn buurvrouw, omdat het en bloedmooie dame is om te zien. Lange blonde haren met een slag erin en een heel erg strak middel. Mooie volle borsten en een idem kontje. Dat ze twee kinderen heeft gehad, dat is aan haar totaal niet te zien. Daar heb ik altijd wel respect voor. Natuurlijk heb ik niets met die gevoelens gedaan, behalve dan eens vingeren terwijl ik aan haar dacht. Ze is nou eenmaal getrouwd en valt niet op vrouwen, zo dacht ik altijd. Maar door de jaren heen zijn we veel closer geworden en delen we een heleboel privé dingen met elkaar. Op een dag zat ze bij mij in de tuin een kopje koffie te drinken. Haar man was aan het werk en de kinderen waren te jong om naar school te gaan, maar waren een dagje met opa en oma op pad. Gewoon lekker gezellig.

Ze was dus helemaal vrij en had een soort beknepen blik, alsof ze ergens mee zat. Ze keek mij aan en vroeg hoe het was om met een vrouw naar bed te gaan. Ik moest lachen, waarom moest ze dat nou weten, als hetero vrouw? Maar ze lachte zelf niet en bleef mij serieus aankijken, wachtend op een legitiem antwoord. Ik vertelde haar dat het voor mij heel erg lekker was. Dat ik er altijd van genoot, meer als met mannen. Ze keek mij aan en zei dat ze eigenlijk biseksueel was en het wel eens met een vrouw had willen doen. Maar dat haar man dat niet toe zou laten. Ik keek haar aan en vroeg haar wat ze nou eigenlijk wilde zeggen. Ze zat schuin tegenover mij en leunde naar voren en legde haar trillende hand op mijn been. ‘Ik zou het heel erg graag eens met jou willen doen’, zei ze en ze begon haar hand naar mijn kruis te bewegen.

Ik weet het, ik had haar hand tegen moeten houden, maar in plaats daarvan deed ik mijn benen ene beetje van elkaar en liet ik haar aan mijn kutje voelen. Ze werd rood maar ging door. Ze streelde door mijn onderbroek heen en ik merkte gewoon dat ik nat aan het worden was, Ze schoof heel gespannen mijn slipje opzij en liet twee vingers tussen mijn schaamlippen gaan. En ineens schoof ze naar binnen, haalde haar vingers weer terug en begon ze af te likken. Dat was wel heel erg geil zeg,. Ze vond het spannend, maar deed alsof ze het al jaren zo had gedaan. Ik vroeg haar of ik écht haar eerste vrouw zou zijn en ze schudde haar hoofd. ‘Een aantal jaar geleden heb ik het ook eens met twee vrouwen gedaan. Maar daarna niet meer’, gaf ze toe. Ik greep haar hand en stond op en nam haar mee naar binnen. We gingen direct naar mijn slaapkamer. Daar trokken we de kleren uit en we gingen al rollend op het bed elkaar zoenen en strelen.

Ik spreidde mijn benen, want zij wilde het kutje proven en voelen. Ik had een idee en zei dat zei n standje 69 op mij moest komen liggen. Dat was heerlijk. Ze drukte dat mooie strakke lichaam op mij en ik zat nu vlak bij het kutje dat ik dacht nooit te zullen zien. Zij had geen idee dat ik minimaal zo blij was dat we dit deden als zij dat was. Ik likte aan dat lekkere poesje en liet mijn tong diep naar binnen gaan. Zij zoog aan mijn schaamlippen en likte daarna zachtjes aan mijn heel erg gevoelige klitje, maar deed dit zo goed dat het niet te gevoelig was. Ik voelde ineens twee vingers naar binnen gaan en merkte dat die hete slet mij gewoon diep aan het vingeren was. Ik besloot hetzelfde te doen. Het lag nu eigenlijk vast, we zouden deze stand vol gaan houden, want dit was heel erg lekker. Daarnaast merkten we beiden aan alles dat we dit niet heel lang vol zouden houden.

We waren te geil om van alles nog meer te gaan proberen. Daar zou een andere keer genoeg tijd voor komen. We likten heel lekker door en ik was druk bezig mijn vingers met een soppend en geil nat geluid in en uit die zalige kut van de buurvrouw te laten gaan, terwijl ik haar klitje aan het likken was. Ze kwam ineens heel heftig klaar, zonder dat ik het echt aan had komen voelen. De sappen stroomden over mijn mond en ik vond het heerlijk! Ze had een ongelooflijk intens orgasme, haar lichaam schokte, maar toch wist ze zich nog op mijn kutje te richten. En dat was maar goed ook, want ik kwam kort na haar klaar, minimaal zo heftig als zij dat had gedaan. Ik spoot mijn sappen in haar mond, want ze zoog alles heel goed op. Het is een echte slet, die buurvrouw van me. Uiteindelijk gingen we naast elkaar liggen en zoenden nog wat. We zouden zo heel lang kunnen liggen, maar ineens hadden we door hoe laat het was.

Haar kinderen en ook haar man zouden zo thuis kunnen komen. En dus schoten we in de kleren, friste ons zo goed mogelijk op en gingen naar beneden. Nog net op tijd. De buurvrouw bedankte mij voor de heerlijke ervaring en zei dat ze het gauw nog eens zou willen doen. Ik knikte en genoot nog even na onder de douche, waar ik mijzelf voor een tweede keer klaar liet komen, denkend aan die heerlijke sappige spleet van mijn bi buurvrouw

7539 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.