Mijn lesbische kant

Ik was 12 jaar toen me moeder op me kamer kwam, en zei wij moeten ff praten ik dacht ojee heb wat gedaan wat niet mocht.

Ze zei cheryl ik merk aan alles dat je lesbische bent ga hier voorzichtig mee om je vader zou het niet leuk vinden.
Ik zei ma hoe weet jij dat ik daarmee worstel is niet normaal toch, toen zei me moeder schat gezondheid en gelukkig zijn is normaal als jij meisjes leuk vind is dat je pad.
Heb weken lopen denken maar de rest van de familie hoe gaan die over me denken.
Wat is de verjaardag van me vader en me nicht was er die is ook lesbisch was toen 28 heb met haar een gesprek gehad toen viel het kwartje voor me.
was 2 weken voor ik 13 werd toen ze belde Cheryl hoe gaat het, zei goed ben er uit heb een kus van een jongen gehad op me mond vond het vies.
Toen vertelde ze dat ze bij ons was in de vakantie dat ze bij Anja is een alleenstaande vrouw die woonde aan het eind van de straat vaak op bezoek ging die is lesbisch misschien dat je dat ook moet doen.
Nieuwsgierig ik was, de volgende langs gegaan en me voor gesteld, vertelde ze je nicht heeft me gebeld weet dat je moeite heb is geen ziekte hoor is de natuur.
we hebben uur gepraat en vroeg mag morgen weer langs komen, meisje je mag altijd langs komen.
Volgende dag weer langs was woensdag had halve dag school we praten wat of ze het erom deed ze ging drinken pakken zag dat ze geen slip aan had.
ze zetten het glas neer kon zo in haar blouse kijken bloosde een beetje, oeps zie je me borsten ik knikte groot zijn ze groter als die van me moeder vroeg ze wil je ze zien ik knikte was verbaasd.
Ze deed de blouse open pakte me hand voel maar hoor, voelde de borsten kwam ze met haar hoofd bij me oor kreunde zachtjes begon aan me oor telikken.
ik zei weet dit allemaal niet ze zei wil je dit ik zei ja, leer ik het je wel ik zei leuk we gingen tongen was zo blij en gelukkig toen ik thuis kwam zag me moeder het.
op kamer zei ze keur het niet goed die vrouw is mijn leeftijd zie dat je gelukkig ben, als je ontdekking klaar is vertel je vader dat je voorkeur anders is.
Ben nog 2 jaar lang bij haar op bezoek geweest heerlijke seks gehad en me vader vertelt dat hij nooit een schoonzoon zal krijgen.

5528 keer gelezen

Score: 1
(van aantal stemmen: 1)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.