Mijn geheime lesbische verlangens

Onze handen raakten elkaar eerst en daarna de benen. Je voelde de spanning opkomen zetten toen we onze beide lichamen elkaar lieten raken. Nadat we voelden hoe de borsten contact maakten wilden we nog maar één ding. Onze lippen raakten elkaar en daarna voelde ik haar tong in mijn mond. Dit gaf een opwinding die ik nog niet vaak had gehad. Het was de eerste keer met een vrouw voor mij en dat terwijl mijn man thuis zat en van niets af wist. Dat ik dit zonder schuldgevoel kon doen gaf wel aan dat het niet meer goed zat in mijn huwelijk. Daar keek ik nog niet eens van op maar waar ik wel van op keek was hoe lekker het was met een vrouw. Nog nooit had ik lesbische gevoelens gehad en dit voelde zo goed dat ik er echt versteld van stond. Na de sex ging ik naar huis en ik gaf aan tegen mijn nieuwe vriendin dat ik snel weer af zou spreken. Dit was iets wat ik ook echt wilde en ik borg haar telefoonnummer dan ook goed op. Nu moest ik gaan uitvogelen wat ik wilde met mijn huwelijk en of ik nu hetero, lesbisch of biseksueel was, ik had werkelijk geen idee. Toen ik thuis aankwam zag ik de auto van mijn man staan en dit gaf me geen fijn gevoel. Dit was niet nieuw want telkens als ik thuis kwam en ik zag zijn auto staan dan gaf mij dit een vervelende steek in de buik. Dit was natuurlijk ook al een teken dat het met mijn huwelijk niet goed zat. Toch wilde dit niet meteen betekenen dat ik dan maar lesbisch was. Die dag besloot ik er eerst goed over na te denken en ik ging dan ook maar naar binnen en groette mijn man.

Mijn man zat op de bank onderuit gehangen en keek niet eens op. Ik weet eigenlijk niet eens of hij wel wat zei. Het interesseerde mij ook niet en liep naar de keuken. Daar zette ik het koffiezetapparaat aan en ik wachtte tot mijn kopje koffie klaar was. Daarna pakte ik een magazine en ging aan de keukentafel zitten en probeerde een beetje mijn hoofd leeg te krijgen. Dit lukte voor nog geen tien seconden want toen zag ik mijn man in de deuropening staan. Het bier was op en of ik daar wel aan dacht als ik naar de supermarkt ging. Hier stond mijn hoofd echt niet naar en ik antwoordde hem dat ik niet meer naar de supermarkt ging deze dag en als hij bier wilde hebben dat hij dan zelf maar moest gaan. Meteen ontaarde mijn man in blinde woede, hij schreeuwde wat en sloeg met de deuren. Daarna zie ik hem zijn jas pakken en hij zou wel naar het café gaan want daar kon hij tenminste wel krijgen wat hij wilde. Het maakte mij niets uit en ik was alleen maar blij dat hij weg was.

Eindelijk alleen thuis

Toen ik rustig alleen thuis zat lukte het lezen van het magazine ook niet. Het enige wat door mijn hoofd ging was de sex die ik had gehad met een vrouw die ik had leren kennen bij het sporten. Natasja was haar naam en ze zat bij mij in het waterpolo team. Het was een slanke vrouw die erg fanatiek was. Ze had een heerlijk lichaam maar daar had ik nog nooit naar gekeken, pas tijdens de sex was me dit opgevallen. Niet alleen bij de waterpolo was ze fanatiek en ook in bed wist ze van geen ophouden. Nog nooit had ik sex gehad die zo lekker was. Toen haar tong mijn poesje raakte was dit een genot waarvan ik wilde dat dit nooit zou ophouden. Deze ervaring kon ik dan ook niet los laten. Wat mij ook fascineerde was dat ze zei dat ze altijd al had gezien dat ik dit wilde terwijl ik nog nooit aan lesbische sex had gedacht. Toch voelde het vanaf het eerste moment goed en wist ik ook precies wat ik moest doen. Daarop besloot ik dan ook maar geen tijd te verspillen en haar een Whatsapp bericht te sturen. Het enige waar ik bang voor was dat ik te gretig overkwam maar ik wilde gewoon graag wat van haar horen. Het bericht wat ik stuurde was simpel en ik liet weten dat ik een leuke middag had gehad en dat ik mij echt verheugde op de volgende date.

Natasja bleek mijn gevoelens te delen en nog geen tien minuten later had ik al een bericht terug waarin ze liet weten dat ze het ook heerlijk had gevonden en dat ze bijna iedere middag en avond wel kon afspreken. Ook had ze nog een verrassing voor me. Ze sloot het bericht af met een emoticon met een hartje en ik kreeg daar helemaal een warm gevoel van. We appten nog wat door en er kwam een afspraak over twee dagen uit. Ze wist toen ook dat ik getrouwd was maar daar ging ze totaal niet op in. De dagen gingen langzaam voorbij en ik kon alleen maar aan mijn afspraak met Natasja denken. Eindelijk was het dan zover en ik trok mijn mooiste lingerie aan en probeerde mij perfect op te maken. Ook spoot ik mijn duurste parfum over mijn lichaam en ging ik richting mijn nieuwe vriendin. Mijn man zat wederom onderuit gehangen op de bank en leek helemaal geen interesse te tonen dat ik wegging.

Mijn tweede keer

Best wel zenuwachtig belde ik aan en Natasja deed al snel open. Ze was heel hartelijk en zoende mij meteen op de mond. Terwijl we naar binnen liepen vertelde ze volop over de waterpolo en haar parttime baan. Ik probeerde interesse te tonen maar kon alleen maar aan de verrassing denken die ze voor mij had. We praatten wat op de bank met een kopje thee en langzaam gingen we steeds dichter tegen elkaar aanzitten. Haar handen gingen toen ook al snel door mijn haar. Hierop duurde het niet lang of we waren aan het zoenen. Dit gaf mij weer een geweldig gevoel. Toen vroeg ik wat de verrassing was want ik was nog steeds behoorlijk nieuwsgierig naar. Natasja zei niets en pakte mij bij de hand en nam me mee naar boven. Daar streelde en zoende ze mij. Toen ik wat wilde zeggen legde ze haar vinger op mijn mond en ik moest stil zijn. Ze opende de kast en haalde daar een enorme voorbinddildo uit. Ik schrok meteen en moest er niet aan denken dat dit bij mij gebruikt zou worden.

Natasja zei alleen maar dat ik vertrouwen moest hebben en ging verder met strelen en zoenen. Wederom befte ze mij en dit deed ze geweldig, met haar vingers probeerde ze steeds een beetje verder te gaan. Ze begon met één vinger maar al snel voelde ik drie vingers in mij. Natasja en ik waren inmiddels naakt. Ik wilde haar ook gaan verwennen maar die kans kreeg ik niet. Natasja deed de voorbinddildo om en zette mij voor haar. Ze bespeelde mij nog wat met haar vingers en langzaam voelde ik de enorme dildo in mij binnendringen. Meteen kreeg ik een orgasme. Dit is daarna nog meerdere keren gebeurd en ik was uitgeput toen we onze kleren weer aantrokken. Meteen maakten we een nieuwe afspraak en er zouden nog vele geile afspraakjes volgen. Tot een relatie is het nooit gekomen. Natasja is lesbisch en na een tijdje kwam ik erachter dat ik biseksueel ben. Mijn huwelijk hield nog geen drie maanden meer stand. Nu ben ik vrijgezel en vermaak ik me opperbest met zowel mannen als vrouwen.

6313 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.