Nieuw teamlid

Al sinds ik een klein meisje was deed ik aan sport. Ik vind bewegen nog steeds leuk en doe inmiddels jaren aan handbal. Toen ik dus nog een klein meisje was speelden we gemengd en pas toen ik 14 jaar was gingen we met alleen de meiden verder. Vanaf die tijd kreeg ik ook steeds meer interesses in meisjes en het duurde niet lang voordat ik uit de “kast” kwam. Met 16 jaar wist ik zeker dat ik op meiden viel.  Ik merkte dat ik altijd graag naar mijn teamgenootjes keek en er een heel fijn gevoel van in mijn buikje kreeg.

Natuurlijk keken de andere meiden ook naar elkaar en vergeleken we elkaars tiener tietjes en hoeveel schaamhaar de een al had en hoe onze tienerkutjes zich veranderden in liefdetunneltjes. Maar ik wist het zeker, en vanaf mijn 16e heb ik er ook geen doekjes om gewonden. Mijn ouders steunde mijn gelukkig en ook mijn vriendinnen op school en de meiden van het handbalteam deden gelukkig nooit moeilijk. Met de meeste meiden speel ik al samen vanaf dat ik een jaar of 7 was.

Inmiddels zegt mijn klokje dat ik alweer 22 lentes jong bent, en dus van een klein meisje uitgegroeid tot een volwassen meid. Ik heb een goed lichaam (altijd gesport) met alles erop en eraan ben 1. 78 lang heb donker lang haar tot op mijn schouders, al zeg ik het zelf, leuk koppie, een normaal postuur met een paar stevig tieten (B cup). Op liefdes gebied al van alles meegemaakt, maar een blijvertje heb ik nog niet gevonden. Ik heb een leuke job en ben dus graag met sport bezig.  2x in de week trainen voor de handbal en in het weekend een wedstrijd. Minimaal 1-2x per week hardlopen, om mijn conditie op peil te houden. Doordeweeks wel eens wijnen met de meiden en 2x per jaar op vakantie. Zo ziet mijn leven er dus uit.

Onlangs na de zomerstop begon het nieuwe seizoen en kwam er een nieuwe meid bij ons in het team. Ze had elders in het land gespeeld en was bij ons in het dorp komen wonen in verband met haar nieuwe baan. Ze wilde weer handballen en vroeg wat de mogelijkheden waren en wilde een paar keer meetrainen. Geen probleem zei de coach en stelde haar voor aan de rest van het team. Wendy heet ze, rossig lang haar, wat kleiner dan ik, iets voller postuur en een paar flinke borsten (voor zover dat zichtbaar was). Op de een of andere manier voelde ik me meteen aangetrokken tot haar. Het trainen ging goed en ze lag meteen goed in de groep, waarvan de meesten al meer dan tien jaar samen spelen.  Uiteraard wordt er na de training gedoucht en op de een of andere manier keek ik al naar dat moment uit.

Het was even de spullen opruimen en dan gezamenlijk naar de kleedkamer. Ze vertelde dat ze uit het oosten van land kwam (was ook wel te horen) en dat hier in het westen een nieuwe uitdagende baan had gevonden, na een half jaar heen en weer reizen met een reistijd die per dag kon oplopen tot 6 uur was ze er wel klaar mee, en besloot ze in het westen te gaan wonen, ze had zich een beetje georiënteerd en wild ook niet in de grote stad wonen en zodoende kwam ze bij ons in het dorp uit. Ze bleek ook nog eens bij mij in de buurt te wonen (ook al is het dorp niet groot).  Toen we in de kleedkamer aankwamen trok, zoals altijd, iedereen zijn kleding uit en werden de douches aangezet, dus ik zit daar ook poedelnaakt op de bank en dartel door de kleedruimte, wachtend op het spannende moment dat ook Wendy zich ontdoet van haar kleding.

Dat laat niet lang op zich wachten en ik zie daar een mooie meid met een paar stevige benen, wat rossig haar op haar venusheuveltje een klein buikje en een paar flinke tieten. Er gaat een raar gevoel door mijn lichaam, alsof ik me tot haar aangetrokken voel, om niet meteen door de mand te vallen snel ik naar de douche, en niet veel later staat ze naast me te douchen. Alsof het zo moest zijn, ongemerkt bekijk ik nogmaals haar lichaam, en ik merk dat ze intussen ook naar mij kijkt, dan vinden onze ogen elkaar en kijken we elkaar aan, en schieten we in de lach. We lijken wel 2 verliefde tienermeisjes, die elkaar voor het eerst naakt zien.

Wendy was direct en vroeg val je op vrouwen? Je kijkt zo naar mijn lichaam, anders dan de anderen. Ik bekende dat dit inderdaad zo was, en vroeg ze, bevalt hetgeen je tot nu toe gezien hebt? Ik antwoorde bevestigend en met de wedervraag, valt er nog meer te zien dan? Waarop ze antwoordde, wil je nog meer zien dan? Ik zie droog, altijd, ik wil alles van je zien. De rest van de meiden waren inmiddels al naar de kantine, en onze monden vonden elkaar en belanden in een lange tongzoen. Kom vanavond mee naar mijn huis en ik laat je alles zien zei ze. Oke zei ik, spannend. We zeepten elkaar nog even in en ik kon daardoor haar stevige zware borsten voelen, en ik kreeg nog meer kriebels in mijn onderbuik. We droogden ons af en spoedden ons naar de kantine en voegden ons bij de rest van de groep. Na gezellig wat gedronken te hebben en gebabbeld met de meiden gingen we naar het huis van Wendy.

Het was leuk ingericht, en ze schonk een wijntje in. We praatten wat over het leven en hoe ze er ook achter gekomen was dat ze lesbisch is. Vervolgens liet ze er geen gras over groeien en vertelde meteen dat mij vanaf het eerste moment aantrekkelijk vond. Ik had dat dus ook met haar. Wederom belanden we in tongzoen en al snel ontdeden we elkaar van elkaars kledingstukken. Ze pakte mijn borsten en begon heerlijk aan mijn tepels te zuigen. Ik deed hetzelfde bij haar flinke borsten, en haar tepels werden goed stijf. Ze kreunde van genot, ik liet mijn hand afdalen naar haar heuveltje en voelde tussen haar lipjes door dat ze al lekker nat was, ik liet een vinger door haar spleetje glijden en ze begon nog intenser te zoenen. Kom zei ze, en ik volgde haar naar de slaapkamer, waar op bed belanden. In 69 positie begonnen we elkaar heerlijk te verwennen en het duurde niet snel voor dat we beiden een orgasme kregen.

Ze ging door met likken aan mijn klitje en ik voelde hoe ze een vinger naar binnen liet glijden, die ene vinger werden er 2 en daarna 3, en weer kwam ik klaar. Intussen had ik haar heerlijk kutje gevoeld, gelikt en bekeken en stopte er ook een paar vingers in, en zonder enige moeite kon er nog een vierde vinger bij, ga door kreunde, ik ging er even goed voor zitten en ze spreidde haar benen maximaal, en jawel mijn duim gleed ook naar binnen, ze kreunde van genot en mijn hele hand zat dus in haar natte kut. Ik ben best wel wat gewend, maar dit had ik nog nooit gedaan. Ik begon mijn hand heen en weer te bewegen en tevens haar klitje te likken, en toen had ze het echt niet, ze kreunde en gilde het uit en kwam klaar zoals ik nog nooit een vrouw klaar heb zien komen.

Het geil stroomde echt uit haar drijfnatte kut. Langzaam liet ik mijn hand er weer uit glijden. We namen een korte pauze en toen zei ik dat ik kutje tegen de mijne wilde voelen. Zo gezegd zo gedaan, nat waren we beide nog steeds, en ik voelde haar heerlijke warme natte kutje tegen het mijne, ik streelde mijn klit en het duurde niet lang of ik kwam heerlijk klaar, en toen volgde ook Wendy. We namen nog een wijntje. Blijf je vannacht hier, vroeg Wendy, en dat heb ik ook gedaan, we hebben de halve nacht gesext en toen zijn we beide in slaap gevallen. De volgende ochtend even snel elkaar gevingerd onder de douche en toen was het tijd om naar het werk te gaan. Onder het werk stuurden we elkaar appjes, dat we heerlijk genoten hebben en dat ik zou koken vanavond.

Na het werk snel boodschappen doen, en naar huis, en koken. Terwijl ik nog in de keuken stond belde Wendy aan, ze zag er leuk uit, strakke spijkerbroek en witte doorschijnende blouse waaronder duidelijk haar BH te zien was en haar vrouwelijke vormen. Tijdens het eten namen we er een wijntje bij en bespraken onze belevenissen van die dag, na het eten even de vaatwasser ingeruimd zodat die ook aan het werk kon. En wij weer van elkaar konden genieten, wat net als gisteravond op de bank begon, eindigde op bed. Dat ging zo een week door en sindsdien, doen we het qua sex iets rustiger aan, maar de ene week woon ik bij Wendy en de andere week wonen we in mijn huis.  Hoe de toekomst er uit gaat zien, geen idee. Uiteraard zijn de meiden van het handbalteam ook ingelicht en die vinden het alleen maar leuk. Tevens is Wendy een goede aanwinst voor het team.

5486 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.