Profiel van leukie Online

Profielnaam: leukie
Voornaam: leukie
Stad: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland
Geboortedatum: 04-11-1967
Geslacht: Vrouw
Persoonlijkheid: Dominant
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: Fotografe,jeugdwerker/life coach,creatief vrijekunstenares
Hobbies: sauna,zee,massage,club,dansen,koken ,film kijken enz enz.
Lengte: 167
Gewicht: 76
Bezoekers: 5687 bezoekers sinds 31-03-2022
Wat valt er verder nog te vertellen? ( Biography ): Ik ben een Erotische Mrs en dat houd in ,dat ik de geest en gevoel behandeld hoe ,dat merk je in het verloop van het gesprek wel .Als je het verdiend geef ik zeker lijf straffen .Ik geef leiding sturing als je onder me valt . Ik ben streng , consequent en een rechtvaardig mens .Ben toch meer kinky gericht dan pijn.Er zijn geen vaste scenarios dus ik ga je echt niet vertellen wat ik met je zou doen.
Ik let op houding gedrag en je totale overkomen,er moet zeker wel dienstbaarheid in zitten.
Verders zal ik bijdragen aan je ontwikkeling geest en gevoel ,zoeken naar de balans ,en je soms bewust even wat uit evenwicht brengt om te zien hoe je dat oplost .Ook zal er veel lijfelijk contact zijn ,ogen en charme die je dat laten doen .Mijn zesde zintuig werkt prima dus kom niet met onzin aan .Ik hou van romantiek,sfeer,passie,vurig,stevig,vrouwlijk schoon. Tevens vind ik het fijn om spiritueel te zijn tantra effecten in elkaar smelten en vele vele meer ,durf naar binnen te gaan ,ik heb het al gedaan jij ook?


Kijkt naar een leuke grappige gezellige empathische lieve warme creatieve pure verzorgende slanke dame tussen de 38 en 55 jr ,een mix van vrouwelijk en een beetje stoer..Voor mooie momenten met elkaar meer niet ,tot zover ,sluit niks uit .
Ben je op reis en moet je geregeld voor je werk in NL zijn ,dan heb ik graag geregeld contact ,niet voor eenmalig.Ik heb het ook druk en hebt mijn ruimte nodig dus hou niet van claimgedrag ,let zowel op je gedrag en houding (overkomen).

Heb je een druk leven en past een partner daar niet in ,maar je mist wel wat ,ik zoek geen relatie maar wel contact voor af en toe ,ook dit is niet voor eenmalig .Ik hou niet van kantoortrutjes ,uitdagende beroepen vind ik interessant en leuk.

Vrouwen die mannelijk eruit zien daar val ik niet op .
Val niet op aso en ordi vrouwen.
Vrouwen die wisselende contacten hebben zoals bi ook daar val ik niet op.
Val niet op vrouwen die liegen en alles uit eigenbelang doen en steeds een ander inlognaam hebben ,hebben wij al eens gechat waarbij ik hebt bedankt ,dan heeft proberen geen zin meer .Nee is nee ,kan toch dat je elkaars type niet bent ,ik kijk gewoon ff verder dan me neus lang is .

Je oordeelt niet ,ben transparant ,want dat ben ik ook ,want wie zijn wij om te oordelen over een andermans leven ……
Heb je kwaad bloed ,dan moet je heel hard mijn hokje voorbij rennen,anders sloop ik je of sterker nog negeer je.Bij ongewenst gedrag maak ik altijd een melding van,en heb het gesprek voor de politie .Je speelt niet met andermans gevoelens ,mits gewenst is.
Chat wereld is anders als het echte leven ,dus hou daar gewoon rekening mee .

Alles is bespreekbaar ,(groene)mannen worden geweerd net als stellen,dat ik dat nog moet vermelden terwijl het een vr-vr site is pfff.Bij entree word je er al op gewezen ,waar deze site voor dient .

Je chat alleen met mij als je ook de tijd hebt en geen andere gesprekken hebt .
Ik hou namelijk niet van stoorzenders ,dus dat je van alles tussendoor doet ,was ,werk enz .Je meld het als er op onderhoud is ,want de andere is aan het wachten op de tegenreactie .Aandacht heb je nodig voor kennismaking .Als je de chat niet op gang weet te houden dan valt mijn aandacht weg .Wisselwerking .

Ps lesbische dames laat je niet misleiden en verleiden door stellen bi vrouwen die jou zoeken en hun vent mee wilt doen of wilt kijken ,ik zeg nooit doen, lesbische vrouwen willen geen geloer van kerels ,loopt ook nooit goed af .

Wie liegt krijgt straf ,en die straf is wij hebben geen chat .
Wie alleen van zichzelf houdt ,daar kan geen ruimte zijn voor mij .
Wie er niet genoeg aan 1 heeft ,heeft ook geen genoeg aan 10.
Wie zijn uiterlijk belangrijker vindt dan zijn innerlijke ,ik spreek je over tich jaar wel.1 ding weet ik al ,je innerlijk veranderd niet je uiterlijk wel :-)
Wie man is of was ,ik zoek een vrouw dus ook geen manwijf, geen interesse en discussie.
Wie veel hier zijn naam elke keer verandert ,Why ,dan heb je wat te verbergen of het lukt niet.
Wie oordeelt of veroordeelt ,hoop dat je het afleert ,anders krijg je je portie nog wel.
Wie harddrugs gebruikt ,wat stop je weg of wat maakt je los/kapot.
Wie geluk zoekt bij een ander zal altijd ongelukkig blijven ,de ander kan er wel deels aan mee werken om zijn geluk te versterken.
Wie gebroken is ,zorg dat je weer heel wordt.
Wie kwaad doet ,wat zit er bij jou dwars ?
Gaan we met elkaar of voeren we oorlog tegen elkaar en maken we andermans leven zuur door schade aan te richten.
In onze maatschappij hebben we onze verantwoordelijkheid ,maar ook op internet .
Ik snap best wel dat je wat zoekt ,iets wat je juist in het dagelijkse leven niet hoort veel of ziet en niet mee bezig houd ook .Maar schiet niet door ,doe normaal dan kan er een hoop.Je mag best een slet in bed zijn van me grin
Maar ik steek geen tijd in jou als je alleen maar komt en wilt chatten ,halen dus en niet de intentie hebt om uberhaupt real te gaan .
Foto;s geven weer wat ik mooi vind als fotografe ,sommige maak ik zelf en sommige komen van het net .
Links: Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Lesbiwinkel - Sexartikelen