Profiel van sabinne Offline

Score:
(8) (7 users voted)
Profielnaam: sabinne
Voornaam: Sabinne
Stad: Massehott
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie
Geboortedatum: 20-09-1968
Geslacht: Vrouw
Persoonlijkheid: Anders
Sociale status: Vrijgezel
Beroep: lekker mezelf wezen
Hobbies: chatten, shoppen, feestjes, en alles wat leuk is
Lengte: 172
Gewicht: 85
Plaats bericht:
Bijzonderheden: Dit is een 100% real chatter
Stem op sabinne:
Bezoekers: 2429 bezoekers sinds 17-02-2022
Wat valt er verder nog te vertellen? ( Biography ): hallo, bedankt dat je de tijd neemt om mijn profiel te lezen, zo kom je al iets te weten over mij, scheelt een hoop,en geeft duidelijkheid.

Dus, als ik online ben , is het Sabinne, de vrouwelijke kant van mijn bigender persoonlijkheid . Die moeite en tijd neemt om er heel vrouwelijk uit te zien. (Of me dat lukt of niet, daar kan jij wel je mening over kwijt, uiterlijk dan, innerlijk weet ik gewoon van mezelf dat dit zo is.)

Ik sta geen twee uur mij op te maken, om dan mijn mannelijke delen te tonen.

Vandaar, ik geen nood aan dickpics heb, mannen met gestolen lingerie van hun vrouw ... mannen of homoseksuele die zich voordoen als travestiet of transgender.

Ben jij een echte vrouw, die samen gezellig wil chatten,? ?stuur gerust een berichtje.

Cam is dus een must als er meer verlangt word dan chatten. Daten doe ik niet meer .... geen nood meer aan ... Sweet things can happen ... read between the lines ... hihi...


Een travestiet is een persoon die zich graag verkleedt als het andere geslacht. Omdat een travestiet vaak veel tijd en moeite steekt in het imiteren van vrouwen, kan het zijn dat ze zich meer bewust zijn van de manier waarop vrouwen zich gedragen, kleden en communiceren. Hierdoor kunnen travestieten soms beter inschatten hoe vrouwen zich voelen en wat ze denken, waardoor ze vrouwen beter kunnen aanvoelen. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle travestieten deze eigenschap hebben en dat iedereen uniek is, ongeacht hun genderidentiteit of seksuele voorkeur.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WARNING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hoi en hey berichtjes beantwoord ik niet meer, als je geen volzinnen kan schrijven, lijkt me chatten moeilijk. Zonder profiel met foto, daalt mijn “i see you” factor aanzienlijk.

Crossdressers kunnen mij ook niet bekoren, omdat onze innerlijke gevoels staat, totaal verschild.

Slet en andere denigrerende termen, vind ik neerhalen van eigenwaarde en fierheid, en verraad vaak wie je werkelijk bent, als ik je hiermee beledig , goed zo , ik hoef niet met iedereen vrienden te zijn.

Fake alert is steeds maximaal, als je me niet meer hoort weet je dat het is af gegaan. Terecht of onterecht who cares ... my dessision!!!!!

Trigger je mijn bitch factor door me tegen mijn zin te blijven bestoken met berichten, ook bij ongepast taalgebruik, word je onvermijdelijk aan gegeven

Kan je met al hetgeen hierboven leven, dan ik hier voor jou ... xxx

Een bigender persoon is iemand die zich identificeert met twee verschillende genders, en zich op verschillende momenten en/of in verschillende situaties zowel mannelijk als vrouwelijk kan voelen. Deze identiteit kan variëren van persoon tot persoon. Sommige bigender individuen voelen zich afwisselend mannelijk en vrouwelijk, terwijl anderen zich tegelijkertijd als beide identificeren.

Het is belangrijk op te merken dat genderidentiteit een complex en persoonlijk aspect van iemands identiteit is en dat het spectrum van genderidentiteiten divers is. Bigender zijn is slechts een van de vele manieren waarop mensen hun gender kunnen ervaren en uitdrukken. Zoals bij alle genderidentiteiten, verdient een bigender persoon respect en erkenning voor hun identiteit en het recht om zichzelf te zijn.
Links: Voyeur.nl - 100% echte amateurs
Lesbiwinkel - Sexartikelen